Menu

Baby fotoshoot Gouda

Baby fotoshoot gouda

 

Baby fotoshoot Gouda – Het was vorige week newborn-week! Ik had een aantal mooie Lifestyle baby fotoshoots op de planning gestaan en ik wil jullie kennis laten maken met één van deze kanjers; Kai!

Een aantal weken voor de uitgerekende datum van dit leuke stel ontving ik een telefoontje of ik nog beschikbaar was om een Lifestyle baby fotoshoot te maken. Ze zochten een fotograaf die niet de standaard geposeerde babyfoto’s zou maken en kwamen dus al snel bij mijn website uit! We spraken af dat ze contact met mij zouden opnemen zodra de kleine geboren zou zijn. En daar was hij, op 10 mei werd de knappe Kai geboren!

Een Lifestyle baby fotoshoot fotografeer ik bij de ouders thuis. Zo worden de foto’s helemaal persoonlijk! En.. dat zie je ook bij deze fotoshoot!
We begonnen de reportage lekker aan de eettafel waar hun dochter nog lekker een pannenkoekje zat weg te knabbelen. We hebben gespeeld, gerend, gelachen, gekroeld en grapjes gemaakt, wat was het leuk! En uiteraard… wat is een newbornshoot zonder beschuit met muisjes? Jippie, daar zeg ik zelden nee tegen!

Okay, ik kan er wel over blijven schrijven, maar zal ik jullie gewoon laten mee genieten van de foto’s? Deze zeggen genoeg denk ik!

Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan bijvoorbeeld op mijn Facebookpage, maar ook hier onder de foto’s op deze pagina!

Wil je een plekje voor een Lifestyle newbornshoot reserveren op basis van jullie uitgerekende datum? Dan kan je een mailtje sturen naar info@wendyvanbree-fotografie.nl.

 

Baby fotoshoot gouda baby fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot goudababy fotoshoot gouda

 

Baby fotoshoot Gouda

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP