Menu

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie Gouda

Bruidsfotografie Maarn – Laat de mooiste dag van jullie leven op een spontane en vooral creatieve manier vastleggen!
Wie op zoek is naar een ervaren, creatieve bruidsfotograaf met oog voor detail, is hier aan het goede adres! Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en heb dan ook een aparte website waarop alle informatie, een uitgebreid portfolio én een leuke up-to-date blog te vinden is. Kijk snel op www.bruidsboek.nl!

Een bruidsreportage van Bruidsboek.nl herken je aan frisse, lichte en ongedwongen beelden, maar vooral aan de journalistieke aanpak. Heel naturel, geen gedoe. En vooral niet te gemaakt! Met een journalistieke aanpak, krijg je pas echt de ‘echte’ foto’s. Moment-opnamen zoals die plaatsvonden op de dag; een lach, een traan, een knipoog. Pure momenten en pure emoties.
4 keer opnieuw aanbellen ‘s ochtends omdat ik van alle mogelijke kanten een foto wil? Nee dus. Dat doe ik niet. Het liefst krijg ik aan het eind van de dag te horen: “we hebben niet eens doorgehad dat je erbij was”.
Een ontspannen aanpak, waarbij ik op geen enkele wijze de rol van regisseur op me neem. Ik kijk, ik beweeg en ik leg vast. Zoals het is.

Inbegrepen zijn natuurlijk de foto’s van de dag, uitgezocht en nabewerkt. En ook behoort een album, precies zoals jullie deze willen, tot de mogelijkheden! En die mogelijkheden zijn enorm!

De sleutel tot een mooie bruidsreportage is een goede klik met de fotograaf. En dit gevoel krijg je niet zomaar via internet, een portfolio of een folder, maar door een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Jullie zijn altijd (na afspraak) welkom om kennis te maken en om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar in Maarn!

Voor een uitgebreide website over bruidsfotografie kijk je op www.bruidsboek.nl
Hier vind je uitgebreide informatie, heel veel voorbeelden en een ontzettend leuke blog waar je mee kunt kijken bij allerlei verschillende bruiloften!
Wil je geen tijd verliezen en gelijk weten of jouw gekozen trouwdatum nog beschikbaar is? Kijk dan op de contact pagina of stuur direct een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

P  O  R  T  F  O  L  I  O
[under construction]

bruidsfotograaf maarn

 

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP