Menu

Evenement fotograaf – Dutch CAA Foundation

evenement fotograaf
Evenement fotograaf – zaterdag 19 maart werd er een benefietavond gehouden van de Dutch CAA Foundation. De Dutch CAA Foundation zet zich in om de ziekte CAA, ook wel de Katwijkse ziekte genoemd, nationaal én internationaal meer bekendheid te geven. Ze zamelen geld in voor onderzoek, om zo deze ziekte de wereld uit te krijgen.
De ziekte CAA (Cerebrale Amyloid Angiopathie) speelt zich af in de kleine bloedvaten van de hersenen. In de wand van die vaten hoopt zich amyloid (giftig eiwit) op. Dit veroorzaakt herhaaldelijk hersenbloedingen en infarcten. Dit leidt o.a. tot verlammingen, dementie en uiteindelijk de dood. 1 op de 4 mensen boven de 60 krijgt CAA. Dit aantal neemt ook nog eens toe.

Ik had al eerder de eer om voor deze Foundation te fotograferen. Die avond werd gehouden bij de Tuin in Rotterdam en ook voor deze benefietavond was er een mooie locatie gekozen: Europa’s grootste officiële MINI dealer F.Breeman in Rotterdam. Een prachtige autoshowroom die omgetoverd was tot echte feestlocatie. Rijdend op de snelweg lag het pand er al prachtig bij met het gekleurde licht en de vele grote – mooi gedekte – tafels. Dat beloofde een mooie avond te worden!

Ruben Nicolai
Niemand minder dan de enige echte Ruben Nicolai is ambassadeur van deze Foundation. Al eerder mocht ik hem op de foto zetten en ook op deze avond zou hij er weer bij zijn. Ruben verzorgde de presentatie van de avond, interviewde een aantal sprekers en leidde de grote veiling die gehouden werd. En zoals we van hem gewend zijn, deed hij dat weer even leuk en grappig als altijd!

Groot onderdeel van deze avond was het grootse diner. Vele tafels, verdeeld over twee verdiepingen, vol met mensen die allemaal hun steentje kwamen bijdragen aan deze fantastische avond. Zo was ook mevrouw Moulijn, de weduwe van legende Coen Moulijn, aanwezig. Ze kwam hartelijk op me af, want ze herkende me van een vorige keer fotograferen bij de Opening Day van de opleiding SMM, wat is het dan leuk om bekenden tegen te komen op zo’n avond! Terwijl ze haar telefoon pakt zie ik een groot Feyenoord logo tevoorschijn komen op het beeldscherm en ze zegt: “lieverd, ik voeg je toe op Facebook hoor!! Fotografeer je nou eigenlijk ook voor Feyenoord?”, alsdus mevrouw Moulijn. Leuk, heel leuk!

Opbrengst
En waar het natuurlijk allemaal om draaide – de opbrengst van de avond – werd tijdens het grootse optreden van Barry Hay (Golden Earring) bekend gemaakt. Met o.a. de veiling is er maar liefst € 411.000,- opgehaald! Fantastisch nieuws, zo is de stichting weer een stapje verder in onderzoek naar deze hersenziekte!
Het feest ging nog flink door met het spetterende optreden van Barry Hay! En zelfs Ruben Nicolai zong nog een nummer mee, wat een feest! De verdere muziek werd verzorgd door DJ Laurenzo.

Evenement fotograaf
Ben je op zoek naar een professioneel evenement fotograaf, neem dan contact op. Ik werk door heel Nederland en daarbuiten en ben inzetbaar voor diverse evenementen.  Via de contact pagina ben ik snel te bereiken. Wanneer je meer informatie wilt over mijn werk als evenement fotograaf, kan je een kijkje nemen op de Evenementfotografie pagina. Ook staan er op de blog  van deze website diverse evenementen, zo ook bijvoorbeeld de boekpresentatie van Jamie Oliver.

Voor alle blog lezers, laat me weten wat je ervan vindt! Stuur me een mailtje of laat onderaan deze pagina een reactie achter!

 

Evenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograaf

Evenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograafEvenement fotograaf

 

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP