Menu

Familie fotoshoot Gouda

familie fotoshoot gouda

 

Familie fotoshoot Gouda – Het is zover! Ik ben verliefd! Jaja! Maar dan wel op deze foto’s, op dit perfecte huis en op dit gewéldige gezin! En dat dit dan ook nog eens het huis en het gezin van mijn eigen broer is maakt het wel heel speciaal! Ik heb een supermooie Lifestyle familie fotoshoot bij ze thuis in Gouda gemaakt en ik laat jullie hier meegenieten van het resultaat!

Het begon goed die dag. Toch maar met de auto in plaats van de fiets, want regen (yes, niet fietsen!), in de regen naar de auto lopen (grrr), hij stond dit keer dichtbij (yes!) en dan je camera’s meenemen zonder memorykaartjes erin (grrr). Terug in de regen (grrr), nog even Beer een knuffel (yes!) en weer terug naar de auto. Stoot mijn hoofd iets te hard bij het instappen (grr niet leuk) en dan kan ik eindelijk op pad naar mijn broer en schoonzus!

Ik had al een paar beelden in mijn hoofd die ik graag wilde maken, maar het is natuurlijk altijd afwachten hoe het loopt tijdens de shoot. Zullen mijn neefjes zich anders gedragen omdat ik het ben? Zal het licht een beetje meewerken? Hoewel ik na 8,5 jaar fulltime fotograferen nooit gespannen ben voor een shoot (zélfs niet bij een shoot met Jamie Oliver ;)), vind ik het wel altijd spannend of het gaat lukken hoe ik het beeld in mijn hoofd heb. En of dat gelukt is dit keer? Yes yes! Het was gezellig, het allerbelangrijkste voor zo’n Lifestyle shoot als dit! De foto’s zijn niet geposeerd (oke, ze ‘mochten’ wel aan de eettafel gaan zitten toen ik een gaaf shot op de trap zag) en ik zou me dit soort momenten over 30 jaar zo graag willen herinneren!

Mijn broer en zijn lieve vriendin zijn al 17 jaar bij elkaar en vinden leuke fijne dingen doen samen met het hele gezin heel belangrijk. ‘Gewone’ momenten als samen knutselen, muziek maken (o my wat kunnen de boys dat al goed!), stoeien, TV kijken, vuur stoken (boys will be boys), samen eten en lekker even wat drinken. Hoewel ze graag leuke dingen buitenshuis doen en veel weg zijn, is thuis zijn het allerfijnste voor ze. En in een huis als dit kan ik me dat helemaal voorstellen! Ik mocht bij zo’n heerlijke dag aanwezig zijn! Ik heb geprobeerd de momenten te vangen. Blikken onderling, trotse gezichten bij het muziek maken, gekke bekken, alle échte dingen!

Ik merk dat ik het lang niet zo goed kan omschrijven hoe ik het voel, dus ik laat jullie lekker de foto’s zien! Let me know wat je ervan vindt! Dat kan onderaan de foto’s hier op deze pagina, maar je kan natuurlijk ook mijn Facebook pagina liken zodat je op de hoogte blijft van nieuwe blogs en foto’s!
Als je nou niet kan wachten en meer informatie over een Lifestyle familie fotoshoot wil krijgen of gelijk een afspraak wilt maken, kan je een mailtje sturen! Ik kijk uit naar je berichtje!

 

WendyvanBreeFotografie-1WendyvanBreeFotografie-2WendyvanBreeFotografie-3Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-5

Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-8Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-10WendyvanBreeFotografie-11WendyvanBreeFotografie-12Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-13Familie fotoshoot Gouda

Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-15dFamilie fotoshoot GoudaFamilie fotoshoot GoudaFamilie fotoshoot Gouda

Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-15aWendyvanBreeFotografie-15WendyvanBreeFotografie-13bWendyvanBreeFotografie-16aWendyvanBreeFotografie-16bFamilie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-16f

Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-118WendyvanBreeFotografie-19aWendyvanBreeFotografie-23WendyvanBreeFotografie-24WendyvanBreeFotografie-31Familie fotoshoot GoudaFamilie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-34aWendyvanBreeFotografie-36WendyvanBreeFotografie-37Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-39WendyvanBreeFotografie-40Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-43WendyvanBreeFotografie-44Familie fotoshoot GoudaWendyvanBreeFotografie-46WendyvanBreeFotografie-47WendyvanBreeFotografie-48WendyvanBreeFotografie-49WendyvanBreeFotografie-50WendyvanBreeFotografie-51WendyvanBreeFotografie-52WendyvanBreeFotografie-53

 

Familie fotoshoot Gouda

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP