Menu

Fotograaf Amstelveen – familieshoot Loetje

Fotograaf Amstelveen

 

Fotograaf Amstelveen – Soms heb je van die momenten waar je trots mag zijn. Trots dat je een klein beetje mag meeproeven van het geluk en de gezelligheid die een familie met elkaar kan hebben.En dat was bij deze shoot niet anders. Een familie die uit alle uithoeken van de wereld gevlogen kwam om bij de verjaardag van Oma bij Loetje aan de Amstel aanwezig te zijn. Want 90, dat wordt je maar 1 keer in je leven natuurlijk!

Valentijnsdag, just like any other day voor mij. Maar deze Valentijnsdag mocht ik aan de slag bij Loetje aan de Amstel. Een unieke plek, met de beste steak van Nederland heb ik van horen zeggen. Ik ging er niet heen voor de steak (maar moét dus nog een keertje terug :)), maar voor een mooie fotoreportage!

De familie van Oma Shlafer zou daar namelijk samenkomen voor haar 90e verjaardag. Omdat de familie niet allemaal in Nederland wonen, was het ook nog eens uniek om iedereen bij elkaar te hebben! Sommigen kwamen uit België, anderen zelfs uit de VS, allemaal voor Oma! Een gezellig gezelschap, met hele lieve aardige mensen.

Het weer zat niet mee (lees: het góót), dus dan is het altijd even spannend of de ruimte binnen ‘mooi’ en geschikt genoeg is. En dat was het.

Omdat ik voornamelijk op de ongedwongen Lifestyle manier fotografeer, heb ik vooral de dag zo natuurlijk mogelijk vastgelegd. Uiteraard hebben we ook familiefoto’s gemaakt én een foto van de hele groep samen, maar juist de gezelligheid van die dag is goed te zien op de rest van de foto’s! Ongedwongen beelden, puur, gezellig zo als het was! De familiefoto’s heb ik dan ook niet in deze blog getoond, want ik had zóveel ander mooi beeld om te laten zien!

Genieten jullie mee van deze gezellige boel? De leuke onderonsjes, de kids die het zo leuk met elkaar kunnen vinden, de muziek en dansende mensen die daarop volgden? Ik vond het fantastisch, bedankt lieve familie voor het vertrouwen!

 

Fotograaf Amstelveen
WendyvanBreeFotografie-2
WendyvanBreeFotografie-3
WendyvanBreeFotografie-4
WendyvanBreeFotografie-5
WendyvanBreeFotografie-6WendyvanBreeFotografie-7WendyvanBreeFotografie-8Fotograaf AmstelveenWendyvanBreeFotografie-10WendyvanBreeFotografie-11WendyvanBreeFotografie-12WendyvanBreeFotografie-13WendyvanBreeFotografie-14WendyvanBreeFotografie-15WendyvanBreeFotografie-16Fotograaf AmstelveenWendyvanBreeFotografie-18Fotograaf AmstelveenFotograaf AmstelveenWendyvanBreeFotografie-21WendyvanBreeFotografie-23WendyvanBreeFotografie-24Fotograaf AmstelveenWendyvanBreeFotografie-28Fotograaf AmstelveenWendyvanBreeFotografie-32WendyvanBreeFotografie-33WendyvanBreeFotografie-34WendyvanBreeFotografie-35WendyvanBreeFotografie-37WendyvanBreeFotografie-38WendyvanBreeFotografie-40WendyvanBreeFotografie-41
WendyvanBreeFotografie-42
WendyvanBreeFotografie-43WendyvanBreeFotografie-44WendyvanBreeFotografie-45
Fotograaf Amstelveen
WendyvanBreeFotografie-47WendyvanBreeFotografie-48WendyvanBreeFotografie-49WendyvanBreeFotografie-50
WendyvanBreeFotografie-51

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP