Menu

Fotografie voor boek ‘Mag ik nog een hapje?’ van Francesca Kookt

Fotografie voor boek
Fotografie voor boek Mag ik nog een hapje? – TROTS! Dit is toch wel het eerste woord dat in me opkomt als ik met deze blog begin! Trots op Francesca van Francesca Kookt met haar allereerste boek en trots op de geweldige foto’s die ik hiervoor mocht maken!

Mag ik nog een hapje? ligt nu in alle boekwinkels (en te bestellen op Bol.com) dus werd het tijd eens een mooie blog aan mijn fotografie voor dit boek te wijden! Ik schreef eerder al een blog over de foto’s die ik voor Francesca mocht maken, maar toen kon ik nog niets delen van Mag ik nog een hapje? Bij deze!

Het boek 
Mag ik nog een hapje? is het praktische handboek voor de culinaire opvoeding van kinderen, geschreven door de topper Francesca van Berk. Want, kinderen die met een glimlach aan de eettafel zitten en alles eten, dat willen we allemaal wel. In Mag ik nog een hapje? beschrijft Francesca alle stappen van een culinaire opvoeding van kids. Een boek vol praktische tips en recepten voor het hele gezin, met aanpassingen voor de allerkleinsten!

Fotografie
Voor de fotografie voor het boek heb ik drie fantastische volle fotografie-dagen gehad. We hebben boodschappen gedaan, gekookt, we hebben gegeten (zo, wie wil er ook food-foto’s voor zijn boek? Please??), geluncht bij Mama Kelly, we hebben maar liefst twee kinderfeestjes gevierd, appels en peren geplukt, geschoffeld, in bomen geklommen en gesport. 1 groot feest!!

Creatieve vrijheid kreeg ik 100%! De foto’s mochten helemaal ‘Wendy’ worden. Omdat ik jarenlange ervaring heb met het fotograferen van kids, was dit een fijne start. En of de foto’s gelukt zijn? Dat hoor ik heel erg graag van jullie! Wij vinden van wel!

Ik hoef niet eens volop te omschrijven hoe de fotografie-dagen eruit zagen, ik laat het jullie gewoon zien! Bekijk hieronder dé foto’s en natuurlijk de foto’s van het boek zelf! Onderaan deze pagina staat nog een leuk boektrailer-filmpje met unieke behind-the-scenes beelden!

Bedankt lieve Francesca voor het vertrouwen en voor het meer dan ge-wel-di-ge eindresultaat! Ik ben trots!

En voor alle (food)bloggers en auteurs, jullie weten mij nu te vinden als jullie een leuke professionele en creatieve Lifestyle fotograaf zoeken voor júllie nieuwe boek!

Mag ik nog een hapje

Fotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boek

Fotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boek

Fotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boekFotografie voor boek

 

En dan hier… het boek!!

Fotografie voor boekMag ik nog een hapjeMag ik nog een hapjeMag ik nog een hapjeMag ik nog een hapje


Perslancering

Bekijk op de blog van Francesca de foto’s die ik maakte van de perslancering van Mag ik nog een hapje? Ziet dit er niet gezellig uit?

Perslancering mag ik nog een hapje


Reviews

Er zijn ook al een aantal hele leuke reviews geschreven over het boek! O.a. op Mind your Feed en Culinette’s Kookpunt!


Pers
Ook in de pers is er al ontzettend veel aandacht voor Francesca’s Mag ik nog een hapje? Hoe leuk is dat! Zo noemde JAN-Magazine het al ‘Een boek om in de gaten te houden’ én stond Francesca op dinsdag 26 april op een volle pagina in de landelijke METRO! Met… ook foto’s van mij! Yay!

Mag ik nog een hapje


Behind the scenes

Wat hebben we een lol gehad tijdens de fotografie-dagen!

mag ik nog een hapjemag ik nog een hapjemag ik nog een hapjefrancesca kookt

Special thanx
Special thanx natuurlijk allereerst naar de knappe Francesca, voor het zo enorm cool zijn en voor picking me! Binnenkort gaan we weer samen op pad voor nieuwe portretfoto’s!
Verder een big shoutout naar A.W. BrunaDeedylicious en b’IJ Barbara!


Boektrailer
Voor een mooie uitleg over het boek én hele leuke behind-the-scenes beelden bekijk je deze trailer!

 

Fotografie voor boek

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP