Menu

Fotoshoot Gouda

fotoshoot gouda

Fotoshoot Gouda – halverwege februari had ik de eer een fashion fotoshoot van Mariëlle te fotograferen. Ze wilde graag foto’s voor haar gloednieuwe website van haar mode-winkel I Love Zina. De knappe Mariëlle kende ik al, want ik had ook al de eer haar bruiloft te fotografen in 2011! En elkaar al kennen is altijd fijn tijdens een fotoshoot!

We besloten de fotoshoot in hartje Gouda te fotograferen, voor de ideeën die we beide hadden was dit de perfecte locatie! Straatjes, steegjes, muren en groen, ideaal om alles in de buurt te hebben. Vanuit mijn huis konden we natuurlijk zo de Markt van Gouda op rollen, dus met de krulspelden nog in het haar arriveerde Mariëlle bij mij thuis. De koffer die ze mee had werd opengetrokken en de kledingsetjes werden alvast klaar gelegd. We zouden een aantal verschillende outfits fotograferen, met elk een andere look&feel. Per outfit hebben we de perfecte locaties in het centrum van Gouda gekozen en zo gingen we op pad.

En wat hadden we een geluk met het weer! Het was ongelofelijk, want die week regende het nog hevig. Maar de zon scheen hier volop en daar word ik als fotograaf heel blij van! Ik heb zo optimaal mogelijk gebruik van de zon gemaakt door er echt mee te werken. Ik heb me helemaal uitgeleefd!

Na een aantal kledingwissels en een hoop lol, hebben we nog een deel van de fotoshoot in de Muziektent uit 1898 gefotografeerd. De zon schijnt ook daar altijd prachtig en dat paste helemaal perfect bij de stijl van de outfit die we daar gingen vastleggen. Ibiza meets Gouda!
Als laatste hebben we nog een deel van de fotoshoot gedaan bij mijn ‘bijna-buren’, het leuke koffiewinkeltje Kaldi aan de Markt.

Ben je benieuwd naar de website van I Love Zina? Kijk dan snel op www.ilovezina.nl!
Laat je onder het bericht weten wat je van deze fotoshoot in Gouda vindt? Dat zou ik heel leuk vinden!

Ook kan je me natuurlijk vinden op Facebook, like gerust mijn page en blijf zo op de hoogte van alle leuke nieuwtjes en blogposts!

 

Fotoshoot GoudaFotoshoot GoudaFotoshoot Gouda

fotoshoot goudaFotoshoot GoudaFotoshoot Gouda

Fotoshoot GoudaFotoshoot GoudaFotoshoot GoudaFotoshoot Gouda

 

 

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP