Menu

Fotoshoot kinderen

Fotoshoot kinderen

Fotoshoot kinderen – Pamela, de moeder van Novi leerde ik kennen op de bruiloft van een heel lief, leuk stel dat vorig jaar in het huwelijksbootje stapte. Ik was hun fotografe (en schreef er ook nog eens een leuke blog over!) en omdat Pamela graag eens leuke ongedwongen foto’s wilde hebben van haar knappe Novi nodigde ze me uit op haar eerste verjaardagsfeestje! Hoe ‘Lifestyle’ wil je het hebben!
Een jaar later alweer kwamen moeder en dochter naar mijn woning in Gouda om daar nog eens een echte portretreportage te laten maken. Ik vond het hoog tijd om deze foto’s met jullie te delen, want… ze zijn te gek! Let op, cuteness overload!!

Verjaardagsfeestje
Wat een geluk hadden we met het weer! Pamela is Stylist en Interieur ontwerpster (met een hele leuke website!), dus had een tot-in-de-puntjes-gestyled-kinderfeestje in haar hoofd, met als thema Novi in ONEderland. Dat beloofde natuurlijk genoeg! En hoe leuk zou het zijn dit buiten te kunnen vieren?! Het geluk was aan onze kant, want alles kon buiten gevierd worden! Toen ik arriveerde was de tuin omgetoverd, wat zag het er fantastisch uit!

Lifestyle kinder fotoshoot
Een jaar later alweer kwamen Pamela en Novi naar mijn woning waar ik regelmatig de zogenoemde Lifestyle fotoshoots maak. Ze wilde graag nog een paar mooie portretfoto’s van Novi, want zeg nou zelf, hoe hard is zij gegroeid!
Novi heeft tijdens de fotoshoot geen moment stil gezeten (op een rozijntjes-minuut op de trap na :)), maar staat dus helemaal zoals zij is op de foto! Heerlijk om te zien!

Genoeg geschreven, de foto’s zeggen genoeg!!

Vind je de foto’s ook zo gaaf? Of wil je ook gewoon gelijk zo’n fotoshoot boeken? Let me know!! Dit kan onderaan deze pagina met een reactie, of je kan een kijkje nemen op mijn Facebookpage (een like zou ik superleuk vinden!)

Je kan natuurlijk ook direct contact met me opnemen door een mailtje sturen naar info@wendyvanbree-fotografie.nl. Ik kijk uit naar je reactie!

Fotoshoot kinderenFotoshoot kinderenFotoshoot kinderenFotoshoot kinderenKinder fotoshootFotoshoot kinderenKinder fotoshootFotoshoot kinderenFotoshoot kinderen

 

Verjaardagsfeestje

KinderverjaardagKinderverjaardag

KinderverjaardagKinderverjaardagFotoshoot kinderenKinderverjaardagKinderverjaardagKinderverjaardagKinderverjaardagKinderverjaardag

Fotoshoot kinderen

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP