Menu

Newbornshoot Gouda – ongedwongen lifestyle newbornshoot

Newbornshoot Gouda

 

Newbornshoot Gouda – dansjes doen als je foto’s terug ziet. Het kan! Ik zit stuiterend deze foto’s door te bladeren om de mooiste uit te kiezen. Vervolgens ‘moeten’ omschrijven waarom vind ik wat lastiger. Wat lastiger? Onmogelijk! Daarom laat ik jullie gewoon de foto’s zien. Kunnen jullie zelf zien hoe dat komt!

Een newbornshoot in je achtertuin op nog geen twee minuten lopen, best bijzonder! In het leukste straatje van Gouda woont dit lieve gezin (okay de Markt is natuurlijk nóg leuker om te wonen :)) Achter de Vismarkt, ik loop er heel graag doorheen, het is er zo gezellig! Toen ik de aanvraag voor deze newbornshoot kreeg, wist ik niet dat het zo dichtbij zou zijn!
Omdat ik op de Lifestyle manier fotografeer (en dus geen newborns in mandjes leg :), fotografeer ik ook altijd veel van de woning van het gezin waar ik kom. Ik vind echt élke woning fotogeniek, want het is altijd persoonlijk en je ziet veel van de mensen terug. Maar ja, het ene huis is het ander niet, het ene huis is donker, het ander licht. En toen kwam ik hier. Wow! Fotogeniek of wat?!! Mijn fotografen- én interieur-hart ging hier wel even wat sneller van kloppen!

En daar was Minne, een heel lief klein meisje, wat is ze mooi! We begonnen de newbornshoot met foto’s in de slaapkamer van papa en mama, bovenin het huis. Licht! Ruimte! We hebben prachtige foto’s kunnen maken van de borstvoeding, wat is dat toch mooi! Zo puur, zo echt. Het klinkt een beetje gek, maar ik kan hier zo blij van worden! ‘Vroeger’ maakte ik ook de geposeerde newbornshoots, had ik kilo’s aan pakjes en hoofdbandjes bij me, maar wanneer zie je je baby’tje nou zo? In een bloempot met een mutsje op het hoofd? Déze shoot geeft herinneringen voor het leven, dingen die je later zo graag wilt terugzien! Het gaat om de liefde tussen mama (en/of papa) en het nieuwste gezinslid! Fantastisch om dat op een zo mooi mogelijke manier vast te mogen leggen.

Wha, I can go on and on, maar ik zou zeggen, kijk mee! De foto’s zeggen genoeg! Laat je me weten wat je ervan vindt? Dat kan bijvoorbeeld op mijn Facebook page!
Wil je een plekje voor een Lifestyle newbornshoot reserveren op basis van jullie uitgerekende datum? Stuur dan snel een mailtje!

 

Newbornshoot Gouda

Minne-10 kopieMinne-13 kopieMinne-14 kopieMinne-18 kopieMinne-20 kopieMinne-28 kopieMinne-32 kopieMinne-35 kopieMinne-44 kopieMinne-47 kopieMinne-50 kopieMinne-51 kopieNewbornshoot GoudaNewbornshoot Gouda

Minne-59 kopieMinne-60 kopieMinne-71 kopieMinne-77 kopieMinne-79 kopie

 

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP