Menu

Portretfoto Gouda – DJ shoot H4P

portretfoto gouda
Portretfoto Gouda – twee knappe toffe DJ’s voor je lens op een gave fotolocatie? Ja, ik had de eer! H4P, oftwel House4Pleasure bestaat uit Pascal van Drie en Hylke van Grinsven. Pascal en Hylke zijn rising stars en ontzettend goed in wat ze doen. En wat ze dan doen? Een feestje bouwen en het dak eraf blazen! Om zichzelf goed op de kaart te zetten boekten ze mij als professioneel portretfotograaf voor nieuwe persfoto’s. En of dat gelukt is? Check it out!

Op een terrasje in Gouda hadden we de eerste werkbespreking. We bespraken hun wensen en mijn werkwijze. We wilden geen saaie over-geposeerde foto’s, dus legde ik uit hoe ik dat voor elkaar zou gaan krijgen. Behalve een paar goede headshots wilde ik ook gezelligheid in de foto’s terug zien. Ik wilde laten zien hoeveel fun en gekheid de boys met elkaar hebben en hoeveel plezier ze in hun werk hebben! Door het stellen van een aantal vragen tijdens de shoot en wat kleine opdrachtjes, vergaten de mannen bijna dat ze gefotografeerd werden! We hebben veel verschillende foto’s gemaakt, van stoer (want dat zijn ze 🙂 tot lekker ongedwongen. En gek. Wat is een toffe shoot zonder een beetje gekheid?

En wat hadden we een lol! De locatie was fantastisch, het was even rijden maar dan heb je ook wat! En aangezien ik door het hele land fotografeer, kom je de mooiste locaties tegen! Met tropische temperaturen buiten – en nog 100 keer tropischer binnen in deze fabriek – hebben we hard gewerkt, mét resultaat!

Dat de boys goed bezig zijn blijkt wel op hun Facebook page, waar ze hun komende knal-party aankondigen. I’m telling you, ook daar gaat het dak er weer af! Ik had al eerder de eer om het House4Pleasure festival te fotograferen. Een fantastisch feest op een geweldige locatie, Openluchttheater Cabrio in Soest met een killer line-up! Grote namen als La Fuente, Greg van Bueren, Jasper Fioole, Mark Junior en natuurlijk de boys van House4Pleasure stonden achter de dj booth. Tel daar de toppers MC Pryme en Jolly Good bij op en je hebt vuurwerk! Ben je benieuwd naar die foto’s? Ze staan o.a. ook op hun FB page!

For now, check out de foto’s van de portretshoot en laat me weten wat je ervan vindt! Dat kan heel makkelijk onderaan de foto’s op deze pagina!

Portretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-2Portretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-4Portretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-6Portretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-8Portretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-10Portretfoto GoudaPortretfoto GoudaPortretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-14Portretfoto GoudaWendyvanBreeFotografie-16WendyvanBreeFotografie-17Portretfoto Gouda

Portretfoto Gouda

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP