Menu

Zwangerschapshoot Pijnacker

WendyvanBreeFotografie-1
Zwangerschapshoot Pijnacker – combi zwangerschaps- en newbornshoot – WOW! Deze combi-shoot is hét bewijs van de reden dat ik dit vak heb gekozen. Dit is zó mooi om te doen, zó puur, echt en liefdevol. Maar ook waardevol! Want zeg nou zelf, hoe gaaf zijn dit soort foto’s voor later? Geen studiofoto’s met roze of blauwe strikken om de buik, of strooisels van muisjes die over de buik gutsen (believe me, dit heb ik ook gedaan vroeger), maar de liefde tussen twee mensen die een nieuw leven verwachten op de  gevoelige plaat leggen is zo ontzettend waardevol! En als je dan ook nog eens gevraagd wordt om terug te komen voor de newbornshoot, is het verhaal compleet! Geniet mee van deze combi Lifestyle zwangerschaps- en newbornshoot! Je ziet dan vanzelf waarom een Lifestyle shoot zoveel mooier en echter is!

De lieve Jerry en Nanine ken ik al als ik gevraagd wordt voor deze combi-shoot. Ik heb namelijk hun bruiloft in 2014 gefotografeerd! Hun bruiloft is ook te zien in hun eigen blog-post! Het was een prachtige dag en het klikte ontzettend goed!! Ik mocht zelfs nog een keer komen eten bij dit leuke stel! Toen Jerry en Nanine zwanger raakten (yay!) vroegen ze mij dan ook voor zowel een zwangerschaps- en newbornshoot. Ik zal eerlijk zijn, dat vond ik echt zo leuk! Omdat een klik bij Lifestyle shoots heel belangrijk is, wist ik zeker dat het met deze shoots wel helemaal goed moest komen!

Jerry en Nanine waren net verhuisd naar hun nieuwe paleis toen we afspraken voor de zwangerschapsshoot in Pijnacker. En wat voor paleis! Omdat ik deze Lifestyle shoots bij mensen thuis fotografeer, zijn de foto’s gelijk al heel persoonlijk. Eigen plekjes, eigen spulletjes, voeden op de eigen bank of bed, precies zoals je het je later wilt herinneren.
De katten (of kinderen : )) van Jerry en Nanine speelden een grote rol in de zwangerschapsshoot en ik vond het dan ook een ontzettend leuk idee om de katten ook weer terug te laten komen in de newbornshoot. En dat lukte meer dan goed!

Het mooie aan deze combi zwangerschaps- en newbornshoot is dan ook de overeenkomst van de foto’s! Ik kan er uren over doorgaan, maar ik laat jullie gewoon genieten van de foto’s. Deze zeggen namelijk genoeg!

Laat je me weten wat je ervan vindt?! Dat kan onderaan deze post, of je kan mijn Facebook pagina liken zodat je op de hoogte blijft van nieuwe shoots, blogs, winacties en nieuwtjes! Zou ik heel leuk vinden!
En als je niet kan wachten om een shoot te plannen, kan je gelijk een mailtje sturen! Ik kijk uit naar je berichtje!

WendyvanBreeFotografie-1Zwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerWendyvanBreeFotografie-5Zwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerWendyvanBreeFotografie-8WendyvanBreeFotografie-9Zwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot PijnackerZwangerschapsshoot Pijnacker

Newbornshoot

En daar is ‘ie dan: de kleine prachtige Sem! Omdat ik terug mocht komen voor de newbornshoot, konden we de foto’s op dezelfde plekjes in huis maken! En wat geeft dat een gaaf beeld, zo’n combi zwangerschaps- en newbornshoot!

newborn-1newborn-2Newbornshoot Pijnackernewborn-4newborn-5Newbornshoot Pijnackernewborn-7Newbornshoot PijnackerNewbornshoot Pijnackernewborn-10Newbornshoot Pijnackernewborn-12Newbornshoot Pijnackernewborn-14Newbornshoot PijnackerNewbornshoot PijnackerNewbornshoot PijnackerNewbornshoot PijnackerNewbornshoot Pijnacker

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP